Kristian Pedersen (tv-vært): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Ny side: Krede (Kristian Pedersen) Kristian Pedersen - også kendt som Krede - (født 10. april 1971) er en dansk TV og Radiovært, DJ og musiker. Opvokset i Greve Strand. Søn af Jørgen og Lilian...
 
No edit summary
Linje 6:
I 1996 flyttede Krede til TV2 og blev en fast del af ungdomsholdet "Puls". Her var han fast vært i 2 år. Bl.a. sammen med Signe Lindkvist.
 
I 1998 opstartede Krede, Signe Lindkvist, Morten Schmidt og Christian Wendelbo, produktionsselskabet fjernsynsFABRIKKEN.
Selskabet producerede bl.a. børneprogrammet Oppe I Hovedet (DR1), realityprogrammet "Retur" (TV2) og Grammy 2000 (TV2) i samarbejde med Metronome, hvor Krede og Casper Christensen var værter.
 
Året efter debuterede Krede på P3 sammen med Thomas Madvig i radioprogrammet "D'StoreMix". Programmet sendte i 6 år og udsendte en række plader og afholdte fester i radiohuset, som senere kulminerede i festivalen "Public Service".
 
Krede har udsendt musik under navnene "Vildtand" og "Klovn", i samarbejde m. bl.a. Torsten "Buda" Jacobsen og Anders Trentemøller. Klovn har bl.a. udsendt musik på det Islandske pladeselskab Pineapple, som er ejet af den Islandske gruppe "Gus Gus". Senest har Klovn udgivet musik på det Hollandske pladeselskab "Phil".
 
Musikredaktionen i Danmarks Radio ansatte i 2009 Krede som musikredaktør i DR, hvor han bl.a. havde ansvaret for P3Guld, Landeplage m.m. Sideløbende var han vært på "Aftenshowet" (DR1) og P6 Beat.
 
I 2011 stoppede Krede i DR.