Diskussion:Helle Thorning-Schmidt: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Jakf (diskussion | bidrag)
diskussion om brug af fakta baseret på en højre-ekstrem kilde
No edit summary
Linje 85:
Det kan godt være at det der bliver skrevet om fr. Thorning-Schmidt foregående for kilde nr. 2 er sandt, men selve kilden (uriasposten) ville jeg mene er for partisk og unuanceret til at bruges som kilde i en almennyttig encyklopædi. Grundet mit mangelfulde kendskab til artikel-redigering på Wikipedia har jeg ikke selv gjort noget ved det. Jeg håber dog at hvis postulatet er rigtig, at der er nogle der kan finde en mere "spiselig" kilde. Mvh August Valentin
: Jeg må erklære mig fuldstændig enig. Hjemmesiden Uriasposten er klart alt for subjektiv i sine artikler til at kunne bruges i en apolitisk og neutral encyklopædi som Wikipedia. Man kan ikke basere en artikel om Socialdemokratiets formand på fakta som er begrundet i en højre-ekstrem hjemmeside som Uriasposten. Jeg skal ikke kunne sige om de påståede fakta er sande eller ej, men i så fald må der altså henvises til en mere troværdig kilde som baggrund. --[[Bruger:Jakf|Jakf]] 14. sep 2011, 19:57 (CEST)
 
==Bostad==
Helle Thorning-Schmidt bor i Kuhlausgade 40 i [[Strandvejskvarteret]] henvisningen går til [[Kartoffelrækkerne]] også kaldt Farimagsgade-kvarteret der bor hun ikke!--[[Speciel:Bidrag/217.209.201.23|217.209.201.23]] 15. sep 2011, 22:40 (CEST)
Tilbage til siden »Helle Thorning-Schmidt«.