Wikipedia:Sletningsforslag/Fil:Dan-turells-plads.skulptur-opforsel.jpg: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Lyder godt
Kenn's svar
Linje 18:
:::OK med samtykkeerklæringen. Jeg har aftalt med [[Kenn André Stilling]], at vi efter den 2011-10-15 (indvigelsen) taler om det, og herefter vil jeg skrive på '[[Dan Turèlls Plads]]' hvad udfaldet blev. --[[Bruger:Chlor|chlor]] 29. sep 2011, 23:46 (CEST)
:::: Det lyder godt. Og er enig med heb i at den nævnte samtykkeerklæring er anvendelig. Den skal jo nok justeres lidt idet tilladelsen jo dækker over et billede af et kunstværk. Husk evt. at få afklaret, om tilladelsen i givet fald kun dækker det ene billede, eller om det også dækker billeder taget af andre. Hvis resultatet bliver et "ja" så skal tilladelsen bare sendes til OTRS og så klarer vi resten. --[[Bruger:MGA73|MGA73]] 30. sep 2011, 09:30 (CEST)
:::::Hvad er [[OTRS]]? - det er ikke en forkortelse der (endnu) er nævnt her. Hvor kan jeg finde alle de andre tilladelser der er givet? Findes der et samlet arkiv man kan søge inspiration i? Jeg kan i øvrigt nævne at Kenn godt var klar over at han kunne have forskellige interesser til flere licenser. Han har været i kontakt med nogle der ville lave postkort med foto af omtale skulptur, og det ville han så få betaling for. Så hvad er så hans økonomiske situation hvis hvis han giver WP en CC-BY-SA til alle billeder? Eller til blot ét udvalgt billede? Vil det øje interessen for skulpturen, hvis den bliver nævnt i WP? Får han så flere opgaver? Han nævnte også at den nu afdøde [[Svend Wiig Hansen]] har fremstillet 4 skulpture i [[Esbjerg]], som var brugt i en reklamefilm for et køkkenfirma, og som derefter blev dømt til at betale erstatning. Se [http://www.youtube.com/watch?v=ezxA0bcbSiQ Skulpture i Esbjerg]. Så Kenn vil godt lige tale med nogen han stoler på, og komme tilbage med et svar. --[[Bruger:Chlor|chlor]] 30. sep 2011, 20:34 (CEST)