Forskel mellem versioner af "Den Frie"

4 bytes tilføjet ,  for 8 år siden
m
link
(→‎Bygningen: retter grammatisk tid)
m (link)
Nu deltog også [[billedhugger]]e i Den Frie, hvilket øgede behovet for mere plads. Willumsen byggede en ottekantet pavillon-tilbygning i 1905, og to år senere tilføjedes endnu en bygning - denne gang af arkitekt [[Peder Vilhelm Jensen Klint]]. I 1913 blev lejemålet endnu engang opsagt, da banegraven skulle anlægges, og nu genopførtes bygningerne ved den nuværende placering ved [[Østerport Station]]. Endelig lavedes i 1954 en tilbygning tegnet af arkitekt [[Tyge Hvass]], hvorefter der ikke er sket yderligere ændringer.
 
I 1986 blev bygningen [[bygningsfredning|fredet]], og senest i 2002 skete en nænsom [[restaurering]], bl.a. fik [[Pegasusrelief]]fet på forsiden af bygningen en ny forgyldning oven på det gamle egetræ.
 
== Medlemmer ==