Kommunistisk Parti: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 43:
== Politisk profil ==
Partiet tilslutter sig i sit [[principprogram]], der blev vedtaget på stiftelseskongressen i [[2006]], den [[marxisme|marxistisk]]-[[leninisme|leninistiske]] ideologi. Hvor også det er besluttet at organisationsprincip skal bygge på demokratisk centralisme.
 
Partiet har blandt andet brugt parloerne ''Socialismen er fremtiden'', ''Mærsk eller Mennesker'' og ''Kapitalisme Nej Tak''.
 
I juni [[2009]] besluttede partiets landsledelse af vedtage et klimaprogram, ''Socialisme - et solidarisk og bæredygtigt alternativ'', hvor partiet gir sin socialistiske vinkel på de klimaproblemer som blev diskuteret op til klimatopmødet COP15 i København i december 2009<ref>[http://www.kommunister.dk/index.aspx?F_ID=174&TS_ID=12&S_ID=1&C_ID=1 kommunister.dk, ''Socialisme - et solidarisk og bæredygtigt alternativ'', juni 2009]</ref>.
 
Op mod partiets tredje kongres i november 2011 er der diskussioner i partiet om at starte et ungdomsforbund<ref>[http://www.kommunister.dk/index.aspx?F_ID=306 kommunister.dk, ''Unge ser mod kommunismen'', 22. december 2010]</ref>.
 
== Aktiviteter ==