7-trins-skalaen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Forkortelsen "fx" for "for eksempel" er ikke dansk og kan forveksles med karaktertrinnet, som hedder "Fx". Derfor rettes forkortelserne "fx" til "f.eks.".
m det hedder ikke -03, men -3 (se undervisningsministeriets hjemmeside eller tænk logisk for hvorfor man placerer et ekstra 0)
Linje 2:
 
== Praksis ==
De syv trin på karakterskalaen er '''-033''', '''00''', '''02''', '''4''', '''7''', '''10''' og '''12'''. Karaktererne '''-033''' og '''00''' er ikke bestået, mens de andre er bestået i varierende grad, med '''12''' som den bedste karakter.
Karakterene gives ud fra følgende definitioner:<ref>[http://www.uvm.dk/Uddannelse/Tvaergaaende%20omraader/Temaer/7-trins-skalaen/7-trins-skalaen.aspx 7-trins-skalaen, UVM]</ref>
 
Linje 11:
* 02: For den tilstrækkelige præstation. Karakteren 02 gives for den tilstrækkelige præstation, der demonstrerer den minimalt acceptable grad af opfyldelse af fagets/fagelementets mål.
* 00: For den utilstrækkelige præstation. Karakteren 00 gives for den utilstrækkelige præstation, der ikke demonstrerer en acceptabel grad af opfyldelse af fagets/fagelementets mål.
* -033: For den ringe præstation. Karakteren -033 gives for den helt uacceptable præstation.
 
Over tid bør karakterene på landsplan normalfordeles omkring middelkarakteren 7 med følgende procentvise vægt på hver karakter. Der er ingen krav til hvor mange elever, der skal dumpe faget, hvorfor 00 og -033 ikke er med i denne fordeling:<ref>[http://www.uvm.dk/Uddannelse/Tvaergaaende%20omraader/Temaer/7-trins-skalaen/Anvendelse.aspx Anvendelse af 7-trins-skalaen, UVM]</ref>
 
{| class="wikitable"