Face/Off: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 65:
* Manuskriptet var oprindeligt sat til en fjern fremtid, men efter at [[John Woo]] skrev under som instruktør fik han manuskriptet omskrevet til at finde sted i dag, så at fokus kunne rettes mere mod figurene i filmen end teknologien.
* I plottet med den fjerne fremtid var skuespillerne [[Arnold Schwarzenegger]] og [[Sylvester Stallone]] overvejet til hovedrollerne. Andre par, der var under overvejelse bestod af [[Harrison Ford]] og [[Michael Douglas]], såvel som [[Al Pacino]] og [[Robert De Niro]].
* I en scene havde Jamie Archer (Seans datter, spillet af [[Dominique Swain]]) en kæreste som forsøgte at tvinge hende til at gå i seng med sig. KaraktrenKarakteren blev spillet af [[Danny Masterson]], kendt fra ''[[Dengang i 70'erne]]''
* Filmen blev nomineret til en Oscar for bedste lyd, men tabte til [[Titanic (film)|Titanic]]. * ''Face/Off'' vandt en Saturn Awards for Bedste Instruktion og Manuskript, og en [[MTV Movie Awards|MTV Movie Award]] for Bedste Action Scene (speedbåd-jagten) og Bedste Duo for Travolta og Cage.
* Filmen var en del af en trilogi af film i slutningen af 1990'erne med Nicolas Cage i hovedrollen, der blev co-produceret af [[Paramount Pictures]] og [[Touchstone Pictures]], med [[Snake Eyes]] ([[1998]]) og [[Bringing Out the Dead]] ([[1999]]).