Harpoon: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m r2.6.4) (Robot ændrer pl:AGM/RGM/UGM-84 Harpoon
+link
Linje 138:
* '''RGM-84G, Block IG''': Denne version er produceret siden 1995 og er identisk med en block IC, bortset fra en opgradering af softwaren. Revurdering af styresystemet har gjort det muligt at genoptage et mislykket angreb, så længe brændstoffet rækker og søgehovedet har erkendt det mislykkede angreb. IG-varianterne bliver ikke produceret, men udelukkende ved at opgradere nuværende Block IC missiler til IG standard.
 
* '''AGM-84H Stand-off Land Attack Missile - Expanded Response (SLAM-ER)''': Denne variant er baseret på AGM-84E-versionen (SLAM). De skrående vinger er bemærkelsesværdige (ligesom BGM-109 [[Tomahawk-krydsermissil|Tomahawk]]), hvilket har udvidet missilets rækkevidde betragteligt. Det nye AN/DSQ-61-navigationsystem omfatter et INS-modul samt en både en [[GPS-modtager]] samt et datalink, der begge er [[jamming]]sresistente. Til målsøgning i slutfasen bruges et infrarødt søgehoved, der er resistent over for laserlys, hvilket typisk bruges som modforanstaltninger mod netop infrarøde søgehoveder. Sprænghovedet (WDU-40/B) har med 360 kg en højere gennemslagskraft en det ellers benyttede WDU-18/B-sprængkoved på 221 kg. Desuden er sprænghovedet forstærket med titanium, som har øget effekten mod hærdede mål såsom eksempelvis bunkere. Tests har vist at SLAM-ER også kan bruges mod sømål.
 
* '''AGM-84K''': Denne version omfatter diverse forbedringer til [[hardware|hard-]] og [[software]] på AGM-84H-versionen. Alle eksisterende H-varianter er opgraderet til K-versionen.