Andreas Hemmeth: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
MystBot (diskussion | bidrag)
m r2.7.1) (robot Tilføjer: fr:DJ Encore
m clean up, replaced: herhjemme → i Danmark ved brug af AWB
Linje 3:
Han har været på toppen af hitlisterne i [[Danmark]], [[USA]], [[Storbritannien]], [[Sverige]], [[Norge]], [[Finland]], [[Brasilien]] og [[Frankrig]] med forskellige projekter. Hans bedste formåen var 5-dobbelt platin i Danmark for [[C21]], som han skrev sange for, dobbelt platin som DJ Encore, platin for sangskrivning for det finske rockband Tiktak og guld for sangskrivning til det danske dance-projekt Laze. Hemmeth har også ligget nr. 1 på den [[USA|amerikanske]] ''[[Billboard (magasin)|Billboard]]''-liste med et remix for Res og top fem to gange i [[Storbritannien]] med remixes for [[LeAnn Rimes]] og [[Frou Frou]].
 
Hemmeth debuterede i USA i [[2001]] som DJ Encore, sammen med den danske [[sanger]]inde Engelina. Debutalbummet ''Intuition'' blev udgivet i [[2002]]. Albummet rummede hitsene "Walking in the Sky", "You've Got a Way," "High on Life" og "I See Right Through to You". Sidstnævnte blev herhjemmei Danmark brugt som [[soundtrack]] til [[reality-show]]et ''[[Big Brother]]'' på [[TvDanmark]].
 
Hemmeth har en [[kandidat]]uddannelse fra [[Roskilde Universitet]] og har arbejdet som kommunikationsmedarbejder i [[Det Radikale Venstre]]s pressetjeneste. Hans andet album, ''Unique'', hvorpå Johanna Stedt synger, blev udgivet i USA og [[Canada]] i maj 2007. DJ Encore-projektet har i alt solgt mere 350.000 eksemplarer på verdensplan.
Linje 30:
 
{{FD|1979|Levende|Hemmeth, Andreas}}
{{musikstub}}
 
[[Kategori:Musikere fra Danmark]]
Line 36 ⟶ 35:
[[Kategori:Musikproducere fra Danmark]]
[[Kategori:Personer fra København]]
 
 
{{musikstub}}
 
[[en:DJ Encore]]