Hjælp:Kom hurtigt i gang: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
EPO (diskussion | bidrag)
m Gendannelse til seneste version ved Medic, fjerner ændringer fra 85.82.205.69 (diskussion | bidrag)
Linje 11:
Du bør nu have et stort tekstfelt hvor du kan rette i den eksisterende side eller begynde den nye.
 
C. LAUTRUP født i 1931,viste allerede i bandomsårende sit talenet for malerkunsten, men da faderen der var manufaturhandler i viborg, ønskede at han skulle have en borgerlig uddannelse, kom han i dekoratørlære.
== Trin 2: De basale elementer ==
i begyndelsen måtte han derfor dyrke malerkunsten som hobby, men efterhånden som hans billeder blev meget efterspurgte, opgav han sit borgerlige erhverv for fuldt ud at hellige sig malerkunsten.
 
C. Lautrup, der borset fra et kortere ophold i Hamburg, er autodidakt, er som maler en lysende naturalist med forkælighed for hav og klitter. teknikken får man aldrig lov til at tage magten fra det umiddelbare.
Wiki-syntaksen tilbyder som sagt en masse muligheder, men man behøver stort set kun kende 3-4 stykker:
 
Gennem sine mange udstillinger har C.Lautrup høstet megen anerkendelse såvel hos pressen, som hos det brede publikum, og der er kun grund til at tro, at han fremover vil slå sit navn yderligere fast
* '''Fed tekst''' skrives med tre anførselstegn før og efter, dvs. <tt><nowiki>'''fed tekst'''</nowiki></tt> bliver til '''fed tekst'''. Det er kutyme at starte en artikel med en sætning hvor opslagsordets navn er i fed tekst.
* Links til andre opslagsord sættes mellem dobbelte firkantede klammer, dvs. <tt><nowiki>[[Matematik]]</nowiki></tt> bliver til [[Matematik]].
* Hvis du vil have linket til at vise en anden tekst end det opslagsord det henviser til, bruger du en lodret streg mellem teksten og opslagsordet: <tt><nowiki>[[Lars Løkke Rasmussen|statsministeren]]</nowiki></tt> bliver til [[Lars Løkke Rasmussen|statsministeren]].
* Overskrifter på afsnit skrives med et antal lighedstegn der svarer til niveauet, <tt><nowiki>== Overskrift ==</nowiki></tt> bliver til
 
==Overskrift==