Forskel mellem versioner af "Hjælp:Forhåndsvisning"

Ingen ændring i størrelsen ,  for 14 år siden
m
Linkrettelse
(Om forhåndsvisningsknappen, oversat og bearbejdet fra en:)
 
m (Linkrettelse)
Det er dog nyttigt at gemme artiklen før et afsnit flyttes, hvis man også har foretaget mindre ændringer. Funktionen til visning af ændringer er ikke god til at håndtere flytninger af afsnit, og viser ikke mindre ændringer tydeligt, hvis der dernæst er blevet flyttet om på afsnit.
 
Ved kun at gemme én gang, nedsætter man også risikoen for at løbe ind i en [[Wikipedia:Redigeringskonflikt|redigeringskonflikt]], da de andre redaktører vil blive opmærksomme på artiklen, når den kommer i oversigten over de [[Wikipedia:Hvordan bruger jeg siden seneste ændringer siden|seneste ændringer]]. Når en artikel dukker op på listen over de seneste ændringer, er der stor sandsynlighed for at nogen får lyst til at redigere i den, hvilket vil medføre en redigeringskonflikt, hvis du fortsætter med at arbejde på artiklen efter den blev gemt.
 
Hvis du er [[Special:Userlogin|logget på]], kan du opsætte dine [[Special:Preferences|indstillinger]] er til at placere forhåndsvisningsboksen ''før'' redigeringsboksen, i stedet for ''efter'' den. Vælger du denne indstilling, vil forhåndsvisningsboksen blive placeret over redigeringsboksen, når du vælger knappen "Forhåndsvisning".