Bon Scott: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Minsbot (diskussion | bidrag)
m r2.7.2) (Robot tilføjer uk:Бон Скотт
No edit summary
Linje 6:
Scott blev forsanger for gruppen [[Fraternity]], en [[progressive rock]]-gruppe baseret i [[Adelaide (Australien)|Adelaide]], lige som de var ved at blive kendte. Gruppen faldt dog hurtigt fra hinanden, og i [[1973]], efter en turnérække i [[England]], blev projektet lagt på is. Bon Scott gik derefter i gang med at indspille med gruppen ''Peter Head's Mount Lofty Rangers'', og det var på vej hjem fra en af deres øvelser at Scott faldt på sin [[motorcykel]] og blev alvorligt skadet. Fraternity blev senere genformet, men Scott mente ikke at han kunne være med til dette - de blev aldrig så successrige som Scotts senere gruppe.
 
DenDe følgende år, mens han arbejdede inden for musik-verdnen i Adelaide, mødte Scott AC/DC da de var på turné. Gruppen havde [[Angus Young|Angus]] og [[Malcolm Young]] som hovedpersoner, brødre til Scott's gode ven George Young. Scott blev meget imponeret af gruppens intensitet og rå energi, og gruppen fyrede forsanger Dave Evans for at hyre Scott, som de mente passede bedre ind i AC/DC.
 
Scott blev fundet død i en af hans venners bil, parkeret udenfor vennens hjem i sydlondon. Scott var kendt for sine druk-ture, og det blev erklæret at hans død skyldtes kvælning i egen opkast. I pressen på dette tidspunkt var der dog (falske) spekulationer om at han i virkelighede havde taget en [[overdosis]] af stoffer (der blev ikke fundet nogen stoffer i hans krop).