Class Struggle: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 1:
[[Image:IMT congress.jpg|thumb|right|En repræsentant fra IMT taler til 2011 kongressen for ''Class Struggle''.]]
'''Class Struggle''' ([[Urdu]]: طبقاتی جدوجہد) er en [[pakistan]]sk [[trotskisme|trotskistisk]] organisation med en avis af samme navn.
 
'''Class Struggle''' ([[Urdu]]: طبقاتی جدوجہد) er en [[pakistan]]sk [[trotskisme|trotskistisk]] organisation med en avis af samme navn. På engelsk refereres organisationen nogle gange blot som "The Struggle".
Organisationen er tilknyttet [[IMT]] - International Marxist Tendency (den Internationale Marxistiske Tendens) og er den pakistanske sektion. Således er Class Struggle en søsterorganisation til [[Socialistisk Standpunkt]].
 
Organisationen er tilknyttet [[IMT]] - International MarxistMarxistisk TendencyTendens]] (den Internationale Marxistiske TendensIMT) og er den pakistanske sektion. Således er Class Struggle en søsterorganisation til det danske [[Socialistisk Standpunkt]].
Med sine tusindvis af medlemmer er ''The Struggle'' en af de største trotskistiske organisationer i verden i dag.
 
Med sine tusindvis af medlemmer er ''TheClass Struggle'' en af de største trotskistiske organisationer i verden i dag.
 
Class Struggle er en del af og udgør den revolutionære venstrefløj i det pakistanske parti PPP - [[Pakistan Peoples Party]] (Pakistans Folkeparti) der blev stiftet af [[Zulfikar Ali Bhutto]] og tidligere havde den myrdede [[Benazir Bhutto]] som leder.
TheClass Struggle havde tidligere et medlem af det pakistanske parlament for PPP og havde ved sidste valg 3 opstillede kandidater. Ingen af dem blev dog valgt, ifølge Class Struggle på grund af valgsvindel.
 
Class Struggle er hovedkraften i den store kampagne [[PTUDC]] - Pakistan Trade Union Defence Campaign (Kampagne til forsvar for de pakistanske fagforeninger).
 
TheClass Struggle har også været initiativ tagere til den pakistanske del af den internationale [[Hands Off Venezuela]] kampagne til forsvar for den venezuelanske revolution.
 
== Eksterne henvisninger ==
Line 20 ⟶ 22:
[[Kategori:Marxisme]]
[[Kategori:Socialisme]]
[[Kategori:Kommunisme]]
[[Kategori:Trotskisme]]
 
[[fr:Class Struggle]]