Lars Larsen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m 2.000 butikker
Linje 14:
Efter endt læretid flyttede Lars Larsen til [[Ålborg]], hvor hans kone fik en læreplads i [[Vodskov]]. I [[Ålborg]] startede Lars Larsen som 1. mand i en [[gardinforretning]]. Senere blev han gardinmontør hos [[Dresager Gardiner]]. I 1974 fik han som 25 årig job i [[lavprisforretning]]en [[MinusService]] ejet af Ulf Bolighus i Ålborg. MinusService sælger gardiner, sengetøj, badeværelseartikler. Det lykkedes Lars Larsen at lave en sund forretning, og han fik lov til at startet to nye butikker. Ejeren har ikke lyst til at ekspandere yderligere; han synes Lars Larsen har for meget fart på. Efter fem år sagde Lars Larsen sit job op for at starte sin egen forretning.
 
Lars Larsen åbnede sin første Jysk Sengetøjslager i [[Århus]] [[2. april]] [[1979]] og har i dag 93 butikker i [[Danmark]] og cirka 17502000 butikker i 34 lande. I alt beskæftiger koncernen 15.000 ansatte.
 
Lars Larsen har gjort sit ansigt kendt fra [[1979]] i tv-reklamerne under devisen "Jeg har et godt tilbud til dig". Han var den første til at [[markedsføring|markedsføre]] sit firma på denne direkte måde. Metoden er kopieret af andre firmaer. Han ejer JYSK-koncernen, som han også er bestyrelsesformand for.