Johan Olsen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m ret
m Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>
Linje 26:
Som forsanger i Magtens Korridorer var karrierens foreløbige højdepunkt, da de åbnede [[Roskilde Festival 2006]] på [[Orange Scene]] den [[29. juni]].
 
Det nok mest kendte numre han har sunget med Magtens er sangen "Hestevise" eller "Anne Grethe - en hesteluder" - en slags hyldest til dressurrytteren [[Anne Grethe Törnblad]], der har vundet en [[OL]]-medalje. Sangen blev brugt og kendt som en del af lydbilledet i radioprogrammet ''[[Tæskeholdet]]'' på [[Danmarks Radio]] sidst i 90erne.
 
Han voksede op i Brede i [[Lyngby]], gik på Baunegårdsskolen, student fra [[Gentofte Statsskole]] (nu Gentofte HF) [[1988]] hvor han mødte [[Rasmus Kern]], afsluttede biologuddannelsen fra [[Københavns Universitet]] i [[1996]] og tog en ph.d. i [[proteinkrystallografi]] ved Center for Krystallografiske Undersøgelser. Arbejdede derefter på det proteinkrystallografiske laboratorium på Kemisk Afdeling på [[Carlsberg]]-laboratoriet. Har siden [[2005]] været ansat som forsker på SBiN Lab ved [[Biologisk Institut]] på [[Københavns Universitet]].