Roger Cross: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
ZéroBot (diskussion | bidrag)
m r2.7.1) (Robot tilføjer ko:로저 크로스
m Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>
Linje 44:
Cross blev født på Jamaica som den fjerde ud af fem børn, men flyttede til [[Burnaby]], Canada med sine forældre og søskende da han var 11. Han dimitterede i 1989 med en grad i [[luftfart]] <!-- Aviation --> og generelle studier <!-- General Studies --> fra [[Trinity Western University]] i [[Langley, Britisk Columbia|Langley]], [[Britisk Columbia]]
 
Mens han ventede på et job indenfor luftfart begyndte Cross - som har erfaring indenfor [[kampsport]] - at lave stunts til film og endte med i stedet at fokusere på skuespil. Han studerede på [[Breck Academy]] i [[Vancouver]] og blev hyret til [[The International Rescue]], en spillefilm filmet i Kina, Vietnam og Burma. Han har arbejdet som skuespiller lige siden.
 
Cross har spillet gæsteroller i serier som ''[[X-Files]]'', ''[[Sliders]]'', ''[[Stargate SG-1]]'', ''[[Highlander]]'', ''[[Relic Hunter]]'', ''[[The 4400]]'' og ''[[Star Trek: Enterprise]]''. Han medvirkede også ofte i sci-fi serien ''[[First Wave]]'' og har medvirket i ''[[The Chronicles of Riddick]]'', ''[[X-Men 2]]'', ''[[Ballistic: Ecks vs. Sever]]'', ''[[Beautiful Joe]]'' og Oliver Stones [[World Trade Center (film)|World Trade Center]].