World of Warcraft: The Board Game: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m ændre sorteringsnøgle til Kategori:World of Warcraft
m Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>
Linje 22:
 
== Spillet ==
Som i computerspillet spiller man ''Horde'' mod ''Alliance''; her med op til tre spillere på hvert hold. Man kan vælge mellem 16 forskellige figurer (otte på hver side), som er baseret på de otte oprindelige racer i computerspillet samt de ni klasser. Spillernes figurer rejser rundt på kontingentet [[Lordaeron]], hvor de slås med monstre for at få erfaring til at stige niveauer og samle skatte. Hvis man har lyst - eller bliver nødt til det - kan man også forsøge at komme til at slås med figurerne fra modstanderfraktionen.
 
Før spillet går i gang, finder man den overlord (hovedmodstander), som det gælder om at slå i det afgørende slag. Der er tre af disse unikke monstre; en udød, en drage og en dæmon. De har forskellige egenskaber, som bl.a. påvirker spillet undervejs. Hvis ingen af fraktionerne når at komme i lag med hovedmonstanderen i løbet af 30 spilrunder, afsluttes spillet med et spiller-mod-spiller-slag.
Linje 41:
== Udvidelser ==
Der er udkommet to udvidelser til ''World of Warcraft: The Board Game'':
* ''World of Warcraft: The Boardgame - Shadow of War''
* ''World of Warcraft: The Boardgame - The Burning Crusade''
Der er desuden også i forbindelse med en [[spilkongres]] kommet miniudvidelsen ''BlizzCon Epic Armor Pack'' i form af et ekstra sæt rustninger, som også er en del af ''The Burning Crusade''-udvidelsen.