Stovner: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m stavefejl
Linje 18:
Kommunen eksproprieret de genværende landbrugsarealer og en storstillet udbygging kom i gang. Dette er i dag ny bebyggelse, med hvert sit særpreg, som nu hedder Vestli, Fossum, Haugenstua, Smedstua og Rommen. Og selvfølgelig den ældste bebyggelse på Gamle Stovner og Høybråten som faktisk ikke er så gammel længer. For de fleste af de gamle huserne er enten revet eller bygget om.
 
Efter bystyrets beslutning om bare 15 bydele fra [[2004]], bliver også Høybråten en del af Stovner bydel. Da har den oprindelige «Høybråten og Stovner», som har været adskillet efter bydelsordningen i 1973, atter blivet samlet. I løbet af en periode på tredvetredive år øgte indbyggertallet til ca. 27.885 innbyggere .
 
Stovner bydel er delet ind i mindre områder med Vestli, som i hovedsak er bebygget med terrasseblokker og rækkehuse. Øvre del af Rommen, som er bebygget med eneboliger. Fossum, som er bebygget med høje og lave blokker. Haugenstua og Smedstua som også er bebygget med blokker, og Gamle Stovner som består af eneboliger og rækkehuse. Eneboliger findes også på Høybråten med nogen rækkehuse og blokker inne i mellem. Den sidste tilvæksten til bydelen er Tangerud, som ble færdigstillet for indflytting med rækkehuse og eneboliger i perioden [[2001]]-[[2003]].