Martin Krabbe: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>
nu til København
Linje 1:
'''Martin Krabbe''' (født [[9. juli]] [[1985]]) er en dansk [[atletik|atlet]] (sprinter) fra [[2013]] medlem af [[Københavns IF]] tidligere i [[AK Holstebro]].
 
Martin Krabbe startede i januar [[2001]] med [[atletik]] i [[AK Holstebro]]. somEfter hannogle stadigår løberi for. Han[[Aarhus]] bor han nu i [[ÅrhusKøbenhavn]] og satser nu helt på atletikken efter et par afbræk med [[efterskole]]ophold og [[militær]]tjæneste i [[den Kongelige Livgarde]]. Har som sine bedste resultater fem [[DM]]-senior guld på [[60 meter]] samt guld på [[100 meter]] og bronze på [[200 meter]] udendørs og et par [[NM]] medaljer fra U20 mesterskaber. Han har deltaget i [[EM]] indendørs, [[NM]] U20, NM U23 og været på landsholdet i flere Europa Cup’er. Han var med til at sætte dansk rekord på [[4 x 100 meter]] ved hold-EM på [[Malta]] [[2010]], Kvartetten bestod udover Martin Krabbe af [[Jesper Simonsen]] ([[Sparta Atletik|Sparta]]), [[Daniel Bendix Christensen]] ([[ÅrhusAarhus 1900]]) og [[Morten Jensen (atlet)|Morten Jensen]] (Sparta).
 
Martin Krabbe har tidligere været i [[lærling|lære]] som [[murer]], han er i [[2007]] startet på en [[IT]]/[[elektronik]]-uddannelse i ÅrhusAarhus.
 
== Danske mesterskaber ==