Ringsted Idrætsforening: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>; kosmetiske ændringer
Linje 12:
Efter i mange år, at have placeret i de lavere rangerede rækker, formåede Ringsted IF i [[1989]] at rykke op i 3. division. I [[1991]] var klubben ude i oprykningskampe om at rykke op i 1. division – dette mislykkedes dog, da man tabte over to kampe til Nr. Aaby. Det følgende år rykkede man ned i [[Danmarksserien]], hvor man blev i 4 sæsoner indtil en stor nedtur begyndte. Denne nedtur stoppede først efter man rykkede ned i [[Serie 2 (SBU)|Serie 2]] i [[2003]].
 
Efter at have sluttet på en 2. plads i Serie 1, skulle Ringsted IF ud i en kvalifikationskamp mod [[Gladsaxe Hero]] fra Sjællandsserien for at opnå oprykning.
I foråret 2008 var Ringsted placeret i Serie 1, men sluttede på 2. pladsen, hvilket betød kvalifikationsrunde mod Gladsaxe/Hero. Her vandt Ringsted IF med 1-3 i den forlængede spilletid, og er nu med i Sjællandsserien, og har et erklæret mål om igen at ligge i Danmarksserien inden [[2012]].
Denne kamp blev spillet på neutral grund på [[Roskilde KFUM]]'s baner. Kampen endte med en 3-1 sejr til Ringsted, efter forlænget spilletid. Og dermed var Ringsted IF igen at finde i Sjællandsserien. Siden er det gået stødt fremad, efter en 10 plads i sjællandsserien i 2009. I 2010 sluttede man som nr. 3 i Danmarksserien, dette betød at man skulle møde Tarup-Paarup IF i kampen om oprykning. Oprykningen kom i hus efter en 3-2 sejr på Ullerslev Stadion.
 
I den første sæson i Danmarksserien i mange år sluttede man på en ottende plads. Året efter tog holdet en spring op, og sluttede sæson på en 4 plads. I 2012 er man efter første halvdel af sæsonen på en 3 plads, kun to point efter nr. 1.
Ringsted IF's mest kendte spillere er [[Ulrich Vinzents]] ([[Malmö FF]]), [[Torben Christiansen|Torben "Toast" Christiansen]] (tidl. [[Herfølge Boldklub|Herfølge]]) og [[Jesper Christiansen (fodboldspiller)|Jesper Christiansen]] ([[F.C. København|FCK]]).
 
Ringsted IF's mest kendte spillere er [[Ulrich Vinzents]] ([[Malmö FF]]), [[Torben Christiansen|Torben "Toast" Christiansen]] (tidl. [[Herfølge Boldklub|Herfølge]]) og [[Jesper Christiansen (fodboldspiller)|Jesper Christiansen]] ([[F.C.Odense KøbenhavnBoldklub|FCKOB]]).
Udover disse spillere er der flere nuværende divisionsspillere, der tidligere har spillet for Ringsted.