WiMP: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
m Retter særskrivninger; fjerner fejlagtigt indsat komma (der er mere end ét norsk selskab)
Linje 4:
'''WiMP''' er en forkortelse for "Wireless internet Media Player", det er en streamingtjeneste, der giver adgang til ca. 18 millioner sange på mange forskellige platformer så som [[Microsoft Windows|Windows]], [[OS X]], [[Ipad]], [[Sonos]], [[Iphone]], [[Android]], [[Windows phone]], [[Symbian]] og diverse andre platformer, hvor det er nemt at dele med [[Facebook]], da det er dybt integreret med WiMP.
 
WiMP er udviklet af det norske selskab, Aspiro, som også ejer brandet.
 
==Wimp's forretningsmodel==
Wimp's forretnings model er at brugerne betaler et beløb, for at få adgang til "ubegrænset" musik, der er dog også muligt at købe musik igennem dem, men det er ikke deres hovedforretning.
 
Et WiMP premium -abonnementet kan fås for 99 kr pr. måned, men det er muligt at få det billigere, hvis man har er [[Telenor]] dobbeltkunde, da Telenor er distributions partnerdistributionspartner i Danmark og Sverige.
 
I Norge er distributions partnernedistributionspartnerne [[Platekompaniet]] og [[Canal digital]].<ref>[http://www.aspiro.com/en/Music/Cases/Platekompaniet/ aspiro.com] Partnerside for Platekompaniet.</ref> De tilbyder musik fra mere end 20 indholdsleverandører, lige fra store internationale pladeselskaber og en række mindre uafhængige; [[Sony Music]], [[EMI]], [[Universal Music]], [[Warner Music]], MBO, Phonofile, Artspages, IODA, The Orchard, Beggars Group, Naxos, Vidzone.<ref>[http://www.telenor.dk/om_telenor/presse/arkiv/2010/2-kvartal/telenor_og_aspiro_bringer_musiktjenesten_wimp_til_danmark.aspx Telenor pressemeddelelse] "Telenor og Aspiro bringer musiktjenesten WiMP til Danmark".</ref>
==Musikkvalitet==
Normal kvalitet: