Content deleted Content added
Nyt afsnit: →‎Navngivning
Linje 11:
 
Jeg ser at du har oprettet en hel stribe artikler om Alcatraz (herligt!), men navne som "Alcatraz Bibliotek" må betragtes som fejl. Ved at skrive det med stort B, gør du "Alcatraz Bibliotek" til et navn, og jeg tvivler på at Alcatraz Library har noget etableret dansk navn. Man kunne blot benytte det engelske navn også på dansk, eller man kunne vælge at skrive det med lille b, "Alcatraz bibliotek" (eller "biblioteket på Alcatraz"). Tilsvarende naturligvis med flere af de andre fængselsfaciliteter. Jeg kan naturligvis tage fejl, så hvis der faktisk er et dansk navn, skal det bare kildebelægges. --[[Bruger:Palnatoke|Palnatoke]] ([[Brugerdiskussion:Palnatoke|diskussion]]) 17. dec 2012, 08:25 (CET)
 
: Du har sikkert ret. Hvis du med navn spørger til, om eksempelvis "Alcatraz Bibliotek" skulle være indarbejdet i dansk, så er svaret formentlig nej. Blandt de tre løsningsforslag, du skitserer, er jeg umiddelbart selv mest til at bruge det engelske ''navn'', altså fx "Alcatraz Library" (som jeg også gjorde ifm. hovedartiklen, "Alcatraz Federal Penitentiary"). Alternativt kunne man skrive "Biblioket på Alcatraz"; det synes jeg bedre om end "Alcatraz bibliotek".
 
: I øvrigt overvejede jeg at oprette en Alcatraz-kategori til alle Alcatraz-relaterede artikler, men jeg ved ikke hvordan man gør, når der fremkommer et rødt kategori-link.
 
: [[Bruger:Ujkiol|Ujkiol]] ([[Brugerdiskussion:Ujkiol|diskussion]]) 18. dec 2012, 05:14 (CET)