Creamy: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
m Gendannelse til seneste version ved Nico, fjerner ændringer fra 83.90.168.93 (diskussion | bidrag)
Linje 1:
'''Creamy''' var en dansk pigegruppe bestående af [[Rannva Joensen]] og [[Rebekka Mathew]]. Gruppen lavede musik fra [[1999]] til [[2002]].
 
Creamy startede i [[1999]] med at lave et album med elektroniske udgaver af danske børnesange, hvor de sang hen over techno-rytmerne. Albummet hed blot [[Creamy (album)|Creamy]] og havde udelukkende coverversioner. Her hittede de særligt med sangen 'Æblemand' og 'Krabbesangen'. På deres anden udgivelse [[We got the time]] fra [[2000]] bevægede de sig i takt med, at deres fans blev ældre, hen mod en mere eurodance-præget lyd, og udgav her egne sange og teksterne var nu også på engelsk. Her hittede Creamy med sangen [[Help! I'm A LittleFish]] Yellowsom også var på soundtracket til den danske tegnefilm [[Hjælp! Jeg er en fisk]] fra år [[2000]].
Fish]] som også var på soundtracket til den danske tegnefilm [[Hjælp! Jeg er en fisk]] fra år [[2000]].
Skønt Creamy ikke har ytret det i deres musik, har de ved flere lejligheder givet udtryk for, at de er [[kristne]]. [[Jesus]] er på takkelisten på indercoveret på deres første cd, ligesom de takkede Jesus, da de i 2000 fik overrakt en [[Grammy]].