Content deleted Content added
m Flytter diskussionen, så den fortsætter, hvor den begyndte Brugerdiskussion:Fa_bene_si#Thomas_Boberg
Linje 80:
 
::Jeg var blot nysgerrig Ivar. Der findes faktisk en standard [[Wikipedia:Projekter/Kvalitetsvurdering|kvalitetsvurdering]] på Wikipedia. Den er opstået i forbindelse med [[Wikipedia:Projekter]], og det er som regel deltagere i projekter der udfører kvalitetesvurderinger. Listen kan også give et praj om hvornår en artikel ''ikke'' er en stub-artikel. [[Bruger:Philaweb|Philaweb]] 13. jan 2013, 15:55 (CET)
 
== Thomas Boberg ==
 
Tak for dit bidrag til Wikipedia. Desværre kan vi ikke tillade links direkte til fotos. Jeg har derfor rullet din tilføjelse tilbage. Hvis du gerne vil illustrere artiklen, så skal du bruge linket "Læg en fil op" (i venstre side) og følge anvisningerne. --IvarT (diskussion) 24. jan 2013, 21:28 (CET)
Det er meget almindeligt, at linke til eksternt materiale, både tekst og illustration. Jeg har set at der er nogle redaktører der forskelsbehandler imellem feks. link til tekster og link til foto. Det er kun tilladt at lægge materiale op, hvor man afskriver sig alle rettigheder, inklusiv at andre udnytter materialet kommercielt.[[Bruger:Fa bene si|Fa bene si]] ([[Brugerdiskussion:Fa bene si|diskussion]]) 24. jan 2013, 22:46 (CET)