Content deleted Content added
Linje 82:
 
2. Vedr. brugerside: Indsæt et link her på siden til, hvordan man gør, og jeg skal nok bikse noget sammen. Men jeg er nu ikke noget "sproggeni". Info til Islands-artiklerne er primært taget fra norsk og engelsk wiki, samt dansksproget beskrivelse på Nationalarkivets hjemmeside. Nynorsk og svensk er nok de eneste sprog, jeg er bedre til end gennemsnitsbrugeren herinde. Mvh.--[[Bruger:Orakologen|X]] ([[Brugerdiskussion:Orakologen|diskussion]]) 17. feb 2013, 01:01 (CET)
 
== Lidt om kategori på kategorier ==
 
Jeg har set nogle af dine oprettelse af katagorier - som fx [[:Kategori:Redaktører fra Island]] og [[:Kategori:Skønlitterære forfattere fra Grønland]]. Der skal helst være 2 kategori, hvor der både er emne og område:
* En til det overlignende område/lande - [[:Kategori:Redaktører fra Island]] skal have forbindelse direkte eller indirekte til [[:Kategori:Islændinge]]
* Et til det overlignende emne - [[:Kategori:Skønlitterære forfattere fra Grønland]] skal have forbindelse til [[:Kategori:Skønlitterære forfattere]] og det kan ske via [[:Kategori:Skønlitterære forfattere efter nationalitet]] - og vi opfatter Grønland og Færøerne som lande, når vi med arbejder med kategorier.
Det letteste at ramme rigtig første gang at bruge en tilsvarende kategori - så er du også sikker på at sorteringsnøglerne for kategorier også kommer i orden. --[[Bruger:Steenth|Steen Th]] ([[Brugerdiskussion:Steenth|diskussion]]) 17. feb 2013, 10:47 (CET)