Content deleted Content added
m →‎Chat: om webchatten
No edit summary
Linje 43:
:Tusind tak Simeon. Det er sikkert en god ide med chatkanalen. Det må dog vente til jeg har fået ny computer om et par uger. Ellers skal jeg bare til at ændre indstillingerne en gang til. Mvh [[Bruger:Savfisk|Savfisk]] ([[Brugerdiskussion:Savfisk|diskussion]]) 17. feb 2013, 11:34 (CET)
::Du kan komme ind på chatkanalen, uden at installere software, ved at gå ind på [http://webchat.freenode.net/?channels=wikipedia-da denne side]. <br /> - [[bruger:Sarrus|Sarrus]] ([[Brugerdiskussion:Sarrus|d]] &bull; [[Speciel:Bidrag/Sarrus|b]]) d. 17. feb 2013, 11:38 (CET)
 
Hej Savfisk
 
I Danmark har man indført et nyt ord med tre bogstaver og to punktummer: ph.d. Gradens navn er ph.d.-graden. Andre danske grader har et fuldt navn: bachelorgraden, kandidatgraden, og ja, doktorgraden.
I engelsksprogede lande har man også en doktorgrad: Doctor of Philosophy, forkortet Ph.D., følgende det latinske philosophiae doctor. FORKORTELSEN Ph.D., PhD er altså en doktorgrad, og giver i alle lande ret til at kalde sig doctor. Den danske ph.d. er IKKE en forkortelse, og er IKKE en doktorgrad, og giver i Danmark IKKE ret til at kalde sig doctor. Dette giver anledning til en del forvirring. Men Danmark kan jo naturligvis ikke bestemme over andre landes doktorgrader.
 
Venlig hilsen
Gransker