Content deleted Content added
Linje 133:
 
Hej Steenth, Du er velkommen til selv at sammenskrive artiklerne fra [[Simmel]] til [[Sønder Omme Sogn]]. Nu har du rullet den ene halvdel af sammenskrivningen tilbage, mens Simmel-artiklens data er væk. Jeg har kun fjernet links til døde artikler, da de nu har været døde i 7½ år. Jeg forventer ikke at selvstændige artikler om bebyggelserne vil være tilstrækkeligt store til at kunne bære en artikel i sig selv. Det var jo netop det, der skete med Simmel-artiklen, at den blev foreslået nedlagt. ;-) --[[Bruger:IvarT|IvarT]] ([[Brugerdiskussion:IvarT|diskussion]]) 3. mar 2013, 19:16 (CET)
: Vi skal nok finde tekst frem igen - der er ikke noget som forsvinder her. Det kan fiskes ud [http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=S%C3%B8nder_Omme_Sogn&diff=6864181&oldid=6812965 her]
: Der er masser af røde links, som på et tidspunkt kan få en artikel. Aktuelt med Simmel var artikel for kort. Men der er mange lokaliteter i landet som godt kan bære en artikel på et tidspunkt. Derfor er der mange røde i sogneartikler. --[[Bruger:Steenth|Steen Th]] ([[Brugerdiskussion:Steenth|diskussion]]) 4. mar 2013, 09:30 (CET)