Forskel mellem versioner af "Wikipedia:Landsbybrønden/Substubbe, ny omgang"

(slet.)
::Jeg synes dog ikke at vi skal oprette en masse substubbe, bare for at kunne fodre Wikidata med da-links. --[[Bruger:Necessary Evil|Med venlig hilsen Necessary Evil]] ([[Brugerdiskussion:Necessary Evil|diskussion]]) 11. mar 2013, 18:52 (CET)
:Jeg har kigget på en del stubbe og opgivet. Hvis emnet ikke er uddybende behandlet på engelsk, Svensk eller Norsk, så slet. Teknikken må være at man søger på opslaget i Google og hvis dette ikke giver et dansk link, så er emnet urelevant.[[Bruger:Jesper7|Jesper7]] ([[Brugerdiskussion:Jesper7|diskussion]]) 13. mar 2013, 11:17 (CET)
 
Min erfarenhet (somliga brukare håller inte med mig, detta är lite kontroversiellt) från svensk Wikipedia är att stubbjakt med hjälp av kategorier är meningslös. Enligt min mening spiller man tid på att kategorisera stubbar, samtidigt som metoden inte finner alla stubbar, och sedan är det ingen som fixar de kategoriserade stubbarna, utan kategoriseringen blir bara en evig markör för dålig kvalitet. Det är bättre att gå på statistik om de artiklar som verkligen är kortast. Det är också viktigt att snabbt ta bort stubbarna, så att man sätter en standard för vad som är en acceptabel nivå på en artikel. Det är lätt att lägga 15 minuter på att undersöka en stubb, och så missar man det faktum att det kanske finns 4000 stubbar och att det skulle ta 1000 timmar (25 arbetsveckor × 40 timmar) att gå igenom alla stubbarna. --[[Bruger:LA2|LA2]] ([[Brugerdiskussion:LA2|diskussion]]) 13. mar 2013, 12:26 (CET)
1.381

redigeringer