Wikipedia:Kandidater til fremragende artikler/Ayatollah: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m replikker
→‎Kommentarer: Fodnoter og referencer i det indledende afsnit
Linje 34:
:::::::Jeg synes ikke intro-problemet er stort nok til at stemme imod, men jeg vil da alvorligt opfordre til at man løser det inden man sætter artiklen på [[WP:FA]]. --[[Bruger:Palnatoke|Palnatoke]] ([[Brugerdiskussion:Palnatoke|diskussion]]) 10. maj 2013, 22:24 (CEST)
::::::::Kære Palnatoke og Bob Collowân. Det giver god mening at flytte nogle af kilderne, set i bagspejlet blev de netop tilføjet der for at underbygge artiklen med henvisninger til akademisk referenceværk allerede ved første omtale. Derimod er der en enkelt eller to kilder der ikke omtales andensteds, netop definition (og den videre forståelse) af betegnelsen ayatollah, som den præsenteres i introduktionen. Hvis dette skal flyttes bliver introduktionafsnittet det mindre (med hhv. et underafsnit 'Definition') men det efterlader måske introen meget bar - er dette at foretrække på bekostningen af at have et introduktions uden kilder? Mvh. --<span style="background-color:#000000;color:#FFFFFF;border:3px solid #000000;">Xhmee</span> 10. maj 2013, 23:17 (CEST)
:::::::::Palnatoke har en pointe: Der er ikke tradition for fodnotereferencer i det indledende afsnit. Dog har både FA-artiklerne [[Frédéric Chopin]] og [[Nordisk religion]] en enkelt reference i det indledende afsnit til en central påstand. Sidstnævnte synes jeg taler for, at man godt kan lade en enkelt eller to definerende referencer - som ikke fremgår andetsteds - fremgå af det indledende afsnit. --[[Bruger:Morten Haagensen|Morten Haagensen]] ([[Brugerdiskussion:Morten Haagensen|diskussion]]) 11. maj 2013, 09:07 (CEST)