Diskussion:Kultur i Kina: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m →‎Sammenskrivningsforslag: ang troværdighed af regeringer
Linje 65:
:Jeg bestrider ikke, at disse områder er besatte af Folkerepublikken Kina, tværtimod. Men '''dette betyder ikke, at en politisk statsdannelse og et geografisk område automatisk skal regnes som sammenfaldende''' således, som du prøver på. Det var dette, jeg sigtede til med min bemærkning. Sagens kerne i denne diskussion er jo, at du - så vidt jeg kan se allerede før min tid - har prøvet at få sat lighedstegn mellem en politisk tilstand og en kulturel og geografisk, hvilket er objektivt ukorrekt. For så vidt interesserer din politiske holdning mig ikke, men hvis du vil forvrænge kendsgerninger, så må vi tage diskussionen (og det er det, vi gør, stille og roligt så længe, det nu varer). venlig hilsen [[Bruger:Rmir2|Rmir2]] ([[Brugerdiskussion:Rmir2|diskussion]]) 26. jul 2013, 18:56 (CEST)
::At de omtalte område skulle være besatte er ikke en objektiv sandhed. Mig bekendt anerkender stort set alle lande i verden inklusiv Danmark at de omtalte områder er dele af Kina så det er ikke mig der forvrænger kendsgerninger. Jeg har ingen politisk dagsorden og jeg forstår ikke hvorfor du har det indtryk og mener ikke jeg har skrevet noget der er objektivt ukorrekt men som du har bemærket har jeg været på Wikipedia i mange år så jeg kan da ikke huske alt hvad jeg tidligere har skrevet og kan være blevet klogere siden. Forklar venligst hvor du mener at jeg tager fej. [[Bruger:Kinamand|Kinamand]] ([[Brugerdiskussion:Kinamand|diskussion]]) 26. jul 2013, 19:12 (CEST)
:::USA ville ikke kalde begivenheden fornylig i Egypten for et militærkup, er anerkendelsen af "de besatte områder" som Kina ikke nogenlunde det samme. [[Bruger:TherasTaneel|TherasTaneel]] ([[Brugerdiskussion:TherasTaneel|diskussion]]) 26. jul 2013, 19:23 (CEST)
Tilbage til siden »Kultur i Kina«.