Diskussion:Kultur i Kina: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Patchfinder (diskussion | bidrag)
→‎Tiger i Kina: det handler om at du egenrådigt afviser et sammenskrivningsforslag, men lad os diskutere i et bredere forum
Rmir2 (diskussion | bidrag)
m →‎Tiger i Kina: afsluttende kommentar
Linje 120:
Som jeg skrev på min diskussionsside til Kinamand, så er der intet, der forhindrer ham i at omformulere teksten, hvis han finder den formuleret på en uheldig måde. Wikipedia er som bekendt åben for løbende redigering. Min vigtigste grund til at udvide med disse afsnit var, at teksten forud var håbløst minimal. Der kan utvivlsom skrives andet og mere om både terrænforhold, klima, plantevækst og dyreliv, men eet sted skulle der startes. Jeg beklager, at jeg ikke fra starten fik indføjet kilden blandt de eksterne link. Naturligvis burde det være præciseret, at der findes flere tigerarter og at nogle er ved at være uddøde. Min nyeste bog om emnet er Verdens Geografi. Den er allerede en menneskealder gammel (fra 1970-erne), og hvis jeg citerer fra den, vil der sikkert også kunne findes "forældede oplysninger". Nok har jeg et stort bibliotek at trække på, men ikke alt er just nyeste udgave, og det vedgår jeg gerne. Jeg synes dog, at vi kunne bruge tiden mere nyttigt end på diskussionssiden at diskutere, om denne eller hin oplysning er korrekt. Opdager man en fejl, kan man jo rette den og så angive kilderne til denne rettelse. Derved forbedres artiklens kvalitet, og det er i sidste ende det eneste, alle burde være enig om at bidrage til. Jeg ville - alt andet lige - sætte pris på denne tilgang til wiki. Jeg ville ikke i min vildeste fantasi have forestillet mig sidevis af diskussionsindlæg om hvor godt, tigrene i Kina måtte have det eller ej. hilsen [[Bruger:Rmir2|Rmir2]] ([[Brugerdiskussion:Rmir2|diskussion]]) 28. jul 2013, 18:54 (CEST)
::Nu er disse diskussioner jo også primært opstået, fordi at du afviser en sammenskrivningsforslag, ved på egen hånd at udvide artiklen med forældet litteratur. Naturligvis kan det rettes, men når vi ideelt ser det sammenskrevet, vil det være skønne spildte kræfter. Desuden kan der være god grund til at oversætte fra engelsk Wikipedia, da der er nyere kilder. --[[Bruger:Patchfinder|Patchfinder]] ([[Brugerdiskussion:Patchfinder|diskussion]]) 28. jul 2013, 19:15 (CEST)
Som Kinamand gav udtryk for ovenfor: personligt smædende udtryk som "egenrådigt" hører ikke hjemme i en diskussion på wikipedia. [[Bruger:Rmir2|Rmir2]] ([[Brugerdiskussion:Rmir2|diskussion]]) 28. jul 2013, 20:11 (CEST)
Tilbage til siden »Kultur i Kina«.