Wikipedia:Hvervekampagne: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m melder mig under fanerne :-)
m Flere forslag til hjælp til biologiprojekt
Linje 14:
**Herudover kunne vi skrive en generel invitation til de lokalhistoriske arkivers personale om at være med til at opbygge de lokalhistoriske artikler - det skulle efter sigende kunne gøres i et enkelt hug via deres blad [http://www.danskearkiver.dk/medlem/omslaget.htm Omslaget]. Det ville dog nok være en god ide med en portal-indgang til emnet først.
*'''Planteskoler eller andre botanik-interesserede?'''
**Vi har efterhånden en [[Wikipedia:Efterspurgte_artikler#Biologi|meget lang liste]] med efterspurgte botanik-artikler (og biologi) artikler, så nogle flere botanik-interesserede kunne afgjort være en god ting. Måske kunne vi kontakte dansk botanisk forening: [http://www.botaniskforening.dk/dd.aspx] og evt de biologiske institutter på universiteterne + foreningen for danske biologers medlemsblad biofag: http://www.emu.dk/gym/fag/bi/forening/biofag/index.html.
*'''Kontakt til Center for Autisme e.lign'''
**Med udgangspunkt i artiklen [[autisme]] og, i mindre grad, [[Aspergers syndrom]] kunne vi måske "lokke" nogen fra [http://www.autisme.dk/ Videnscenter for Autisme], [http://www.centerforautisme.dk/ Center for Autisme], [http://www.autismeforening.dk/default.asp Landsforeningen Autisme] eller andre lignende institutioner til at tilføje/rette artikler i den boldgade. Fremgangsmåden kunne evt. være at give en introduktion til Wikipedia og derefter vise artiklen om [[autisme]] som en start. Det er altid nemmere at rette i en eksisterende artikel end at starte en ny, og det kunne måske give blod på tanden.