Mobilcover: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Ny side: Mobilcover Et mobilcover bruges til at beskytte ens mobiltelefon mod stød, slag, skrammer og tab. Det er også med til at personliggøre ens telefon og skille den ud fra mængden. De...
 
Overskrifter
Linje 1:
 
Mobilcover
 
 
Et mobilcover bruges til at beskytte ens mobiltelefon mod stød, slag, skrammer og tab. Det er også med til at personliggøre ens telefon og skille den ud fra mængden. Der findes mange former og typer af covers.
 
====De forskellige cover typer er:====
* Battericover
 
* Bagcover
Battericover
Bagcover
kombicover
Bumper cover
 
* kombicover
 
* Bumper cover
Et battericover er den nyeste slags af covers, der findes. Der er indbygget et ekstra batteri i dette cover. Når man sætter coveret på telefonen fjerner man samtidig det gamle batteri. Ens telefon bliver derfor noget tungere og større, men tilgengæld bliver den nu både beskyttet og kan holde strøm væsentligt længere. Det er den fordel for mange, der døjer med, at deres telefon alt for hurtigt løber tør for strøm. Denne type cover er den dyreste der findes, men det er også så meget mere end bare et cover, da det tilføjer telefonen større fleksibilitet ved at øge dens funktionstid.
Et bagcover er modstætningen til battericoveret. Et bagcover beskytter kun bagsiden af telefonen og vil som regel være fremstillet af enten plastik eller silikone. Mange har også monteret et bagcover for at gøre ens telefon mere personlig og sjov eller stilfuld. Mange ynder også hyppigt at skifte deres bagcover ud for at gøre ens mobil ny og interessant igen.
Line 17 ⟶ 15:
Et bumper cover er en ramme udenom telefonen. Det er en meget simpel form for beskyttelse, men effektiv, hvis man taber ens telefon og den lander på siden. Så tager bumperen nemlig fra mod slaget og telefonens risiko for at gå i stykker mindskes. En bumper er typsisk fremstillet i silikone eller aluminium. Sidstnævnte er også i høj grad med til at få ens telefon til at fremstå flot og lækker.
 
===<br>
 
Materialetyper===
 
De mest populære materialetyper ses herunder:
 
Silikone
 
TPU
 
Metal
 
Læder
 
Plastik
 
Aluminium
 
Træ
 
Hybid (Flere forskellige materialer)
 
Line 39 ⟶ 43:
Træ er ikke så anvendt, men findes til enkelte modeller. Det er lige så meget for at skille ens telefon ud som det er for beskyttelse.
Kombi covers. Er også beskrevet længere oppe, men er et cover, der er fremstillet af flere forskellige former for materialer. Mest populært er plastik og silikone, men kombinationen af aluminium og TPU ses undertiden også. Disse covers kaldes også hybridcovers.
 
<ref>lux-case.dk</ref>http://lux-case.dk/