Frederiksberg Alliancen 2000: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 78:
Foråret bød også på historiens første opgør med lokalrivalerne fra [[Frederiksberg Boldklub]]. Selv om FB historisk set har status af storebror og for tiden er i [[Danmarksserien]], så endte opgøret i DBU Pokalen med en fortjent sejr på 2-0 til FA 2000.
 
Der var store forventninger til debut-sæsonen i Danmarksserien for FA 2000, men starten udviklede sig til lidt af et mareridt. Således gik man otte kampe uden sejr, inden [[Virum/-Sorgenfri Boldklub]] blev besejret med 2-0 på [[Frederiksberg Stadion]], og den sejr blev så startskuddet til en serie af flotte resultater, så man sluttede fem point over nedrykningsstregen ved vinterpausen. Den var samtidig en afsked med succes-træner Jan Carlsen, som selv valgte at stoppe, og han blev afløst af den tidligere Superliga-træner Carsten Broe, som tidligere har trænet Sønderjyske og har den højeste træneruddannelse.
 
Tiden under ham ændrede dog ikke på, at FA 2000 var i den tunge ende af [[Danmarksserien]] og først på næstsidste spilledag fik reddet livet med en sejr på 4-2 over [[Boldklubben Skjold]]. Det blev også kun til det ene halve år for [[Carsten Broe]], som efter eget ønske stoppede som cheftræner og i stedet blev talentchef i klubben. Assistent [[Martin Lindholdt]] blev i stedet forfremmet til førsteholdstræner, og indtil videre med stor succes, idet FA 2000 ved udgangen af oktober ligger placeret på andenpladsen i Danmarksserien.