Jøden: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Tilføjet diskografi som Jonny Hefty & Jøden samt kilde.
No edit summary
Linje 2:
'''Michael Mühlebach Christiansen''' alias '''''Jøden''''' (født [[7. august]] [[1974]] i [[Skanderborg]]) er en dansk [[rap]]per, der er kendt for sin tykke østjyske dialekt. Han udgav sit debutalbum ''[[Monkeyjuice]]'' (produceret af [[DJ Static]]) i foråret [[2007]] og hittede med singlen ''Hamrer Løs'', gæstet af [[Peter Sommer]].
 
Mühlebach Christiansen er opvokset i Skanderborg men har de seneste år været bosat i [[Århus]] og er troende [[katolik]]. Han er altså JYDE - ikke jøde. Han fik angiveligt tildelt kælenavnet ''Jøden'' da han var lille., Dengang vidstefordi han hverken hvad [[Israel]], [[intifada]] eller [[Palæstina-konflikten]] var. Han var en meget mager knægt, der havde den slags plysfrisure, som tyskerne gav jøderne under [[Anden Verdenskrig]].
 
Mühlebach Christiansen er med i rapcrewet [[Pimp-A-Lot]], bl.a. sammen med den dansk-palæstinensiske rapper [[Mohamed Marwan]] og har været med i [[MC's Fight Night]] op til flere gange, senest dog som vært i [[2006]], [[2007]] og [[2008]].