Mobilcover: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Der var en kilde til lux-case som var en reklamekilde! Den er fjernet. Derudover er der lavet linjeskift samt indsat to objektive kilder.
m bot:Fjerner kolon fra overskrift - WPCW fejl 57; kosmetiske ændringer
Linje 4:
Et mobilcover bruges til at beskytte ens mobiltelefon mod stød, slag, skrammer og tab. Det er også med til at personliggøre ens telefon og skille den ud fra mængden. Der findes mange former og typer af covers.
 
==== De forskellige cover typer er: ====
* Battericover
 
Linje 18:
Et bumper cover er en ramme udenom telefonen. Det er en meget simpel form for beskyttelse, men effektiv, hvis man taber ens telefon og den lander på siden. Så tager bumperen nemlig fra mod slaget og telefonens risiko for at gå i stykker mindskes. En bumper er typsisk fremstillet i silikone eller aluminium. Sidstnævnte er også i høj grad med til at få ens telefon til at fremstå flot og lækker.
 
<br />
 
==== Materialetyper ====
 
De mest populære materialetyper ses herunder:
Linje 46:
Træ er ikke så anvendt, men findes til enkelte modeller. Det er lige så meget for at skille ens telefon ud som det er for beskyttelse.
 
Kombi covers. Er også beskrevet længere oppe, men er et cover, der er fremstillet af flere forskellige former for materialer. Mest populært er plastik og silikone, men kombinationen af aluminium og TPU ses undertiden også. Disse covers kaldes også hybridcovers.
 
== Kilder og henvisninger ==
{{kilder}}
 
[[Kategori:Mobiltelefoner]]