Content deleted Content added
ændre transportartiklen til at være Transport og infrastruktur?
Linje 163:
:Jeg tænkte nok, at det var noget i den dur, der var i støbeskeen. Jeg synes umiddelbart, at det er de relevante artikler, der er opstillet i emnet. Noget, som jeg ikke lige kan se dækket, er KBh's grænser (når nu geografiartiklen er dømt ude) - det kunne måske gå under historie og politik - og så ser jeg ikke naturligt sundhedsvæsnet dækket af nogen af artiklerne (bortset fra hovedartiklen selvfølgelig). Men det kommer selvfølgelig an på, hvad slutindholdet bliver af artiklerne. Det er min holdning, at der gerne må være overlap og gentagelser mellem dem, for at emnet er dækket - fx hører cyklisme både ind under klima/miljø og transport. Når jeg nævnte sundhedsvæsnet er det heller ikke fordi, jeg synes, det skal spille nogen vigtig rolle (det er jo sådan ret landsdækkende/ikke specielt for kbh) - og de ideer jeg kommer med på huskelisterne er heller ikke fordi, de pinedød skal medtages (allesammen), men blot tænkt som inspiration; det er heller ikke godt at skrive noget, bare fordi man synes, man skal. Men alt det plejer du nu at komme godt omkring :) Generelt er jeg nok ikke den rigtige at spørge til kbh, da min viden og interesse herfor er meget begrænset. --[[Bruger:CarinaT|CarinaT]] ([[Brugerdiskussion:CarinaT|diskussion]]) 1. dec 2013, 11:13 (CET)
::Tak for at du ville kigge på mit emne, det plejer at være ret fornuftigt det du skriver (også selv om du ikke ved noget om alle emner). Kan godt se at sundhedsvæsenet ikke er dækket. Jeg tror jeg er ude i at jeg må ændre transportartiklen til at være Transport og infrastruktur, som afsnittet også hedder i København artiklen. Hvad synes du om det? --[[Bruger:Santac|Santac]] ([[Brugerdiskussion:Santac|diskussion]]) 1. dec 2013, 18:12 (CET)
Det synes jeg er en rigtig god ide. Så får man også kloakering, affald og den slags med. --[[Bruger:CarinaT|CarinaT]] ([[Brugerdiskussion:CarinaT|diskussion]]) 2. dec 2013, 09:25 (CET)