Wikipedia:Kriterier for artikler: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m ordvendt omstilling
Linje 17:
Modsat de ovenstående kriterier er der også nogle forhold, som nogle af og til inddrager, men som imidlertid ikke er gyldige som kriterier:
* Kendskab til emnet i Danmark: Trods navnet har dansk Wikipedia ingen særlig tilknytning til [[Danmark]]. Wikipedia er nemlig opdelt efter sprog, og dansk Wikipedia skal derfor forstås som det [[Dansk (sprog)|danske sprogs]] Wikipedia. Der er således ingen geografisk tilknytning, og artikler om portugisiske havnebyer, indiske ministre og canadiske fagforbund er lige så velkomne som de tilsvarende i Danmark.
* Forældet: Selv om noget ikke længerel'.''ængere eksisterer, er det ikke ensbetydende med, at interessen for det også er ophørt. Tværtimod vil mange ting have historisk interesse og artiklerne om dem derfor værd at bevare. Til gengæld bør ting imidlertid i almindelighed have været aktive i et stykke tid, før de er relevante til at begynde med.
* Personligt kendskab og interesse: At du ikke kender til eller ikke interesserer dig for et givent emne er ikke ensbetydende med, at andre heller ikke gør. Og omvendt: at du synes noget er vældig spændende eller relevant er ikke ensbetydende, at andre også gør. Du kan ikke bruge dig selv som målestok men er nødt til at se tingene i et bredere perspektiv.
* Arbejdet på artiklen: At du har oprettet eller arbejdet meget på en artikel giver dig hverken specielle rettigheder eller ejerskab. Tværtimod gør det dig farvet i forhold til artiklen og gør det sværere for dig at vurdere relevans og indhold.