Johnny Voss: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Ny side: Født Johannes Møller 1953. Uddannet fra kunstakademiet Århus. Medlem af gruppen Kliché 1977-85. Han var også en trediedel af trioen Voss Torp og Brill, som var en udløber af Klich...
 
redigerer
Linje 1:
Født'''Johnny Voss''' (født '''Johannes E. Møller''' [[1953.]]) Uddanneter fraen kunstakademietdansk bassist og sanger uddannet på [[Århus. MedlemKunstakademi]] afhvor han sammen med [[Lars Hug]] i 1977 dannede gruppen [[Kliché]], som han var medlem af til 1977-85. Han var også en trediedeltredjedel af trioen[[trio]]en [[Voss Torp og Brill]], som var en udløber af Kliché. Siden 1985 er han ikke selv udøvende i musik, men lever som marinemaler. Dog hjælper han sine gamle musikervenner Lars Hug og Nils Torp med sangtekster. Sidstnævnte er den ene halvdel af duoen Souvenirs.
dog hjælper han sine gamle musikervenner Lars Hug og [[Nils Torp]] med sangtekster. Sidstnævnte er den ene halvdel af duoen [[Souvenirs]].
 
Johnny Voss har i mange år levet som lever som [[marinemaler]] - han har også været sømand, og har udstillet på søfartsmuseer og maritime virksomheder i [[Danmark]], [[England]] og [[Norge]], og er repræsenteret på National Maritime Museum i Greenwich. I de senere år har han også kastet sig ud i mere eksperimenterende maleri<ref>[http://www.hug-info.dk/johs/herning06/herning06intro.htm Om Johnny Voss] på hug-info.dk </ref>.
 
== Eksterne kilder/henvisninger ==
{{Reflist}}
* [[Dansk Rock Leksikon]] 1956-2002
* [http://www.jonnyvoss.com/ Johnny Voss websted]