People: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
EPO (diskussion | bidrag)
m EPO flyttede siden People (magazine) til People uden at efterlade en omdirigering
wiki m.v.
Linje 1:
'''People''' (originalttidligere kaldet '''People Weekly''') er et [[amerikansk]] [[ugeblad]], udgivetder udgives af [[Time Inc.]]. Bladet har fokus på 'gossip'/sladder og blev udgivet første gang i [[1974]].
 
I bladet kan du læse om det nyeste gossip om de kendte i [[USA]]. Det er det mest læste blad i USA med 46,6 millioner læsere.{{km}}
People er også skaberne af bladet "[[Teen People]]", der i [[1998]] først blev udgivet med det samme koncept, bare til teenagere men Teen People blev lukket ned i 2006.
 
De mest kendte artikler i People{{km}} er de årlige toplister, hvor People bestemmer hvem der er, "World's Most Beautiful People" (Verdens smukkeste mennesker), "Sexiest Man Alive" (Mest sexy mænd i live) m.m. hvor vinderne er stjerner som [[Beyoncé Knowles]], [[Johnny Depp]], [[Angelina Jolie]] og mange flere.
 
PeopleTime Inc. er også skaberne af bladet "[[Teen People]]", der i [[1998]] først blev udgivet med det samme koncept, bare til teenagere men Teen People blev lukket ned i 2006.<!-- Dette er vel irrelevant i artiklen om People, men da der endnu ikke er en artikel om Time, Inc. står den foreløb. -->
 
{{tidsskriftstub}}