Pitbull (rapper): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
→‎Globalization: Puttet en ny single ind
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
→‎Globalization: Skrevet mere på singlerne
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
Linje 15:
Den 24 November 2014 udkom Pitbulls nye album. På albummet er der sangere med som [[Chris Brown]], [[Ne-Yo]], [[Jennifer Lopez]], [[Jason Derulo]] og mange flere. Der er udkommet 4 singler fra Globalization.
 
Den første var Wild Wild Love featuring G.R.L. (Det er et pigeband, på 5 mennesker) Pitbull siger i sangen at han er den nye [[Playboy]] og halvdelen af videon er filmet i playboy huset, som er eget af ham der opfandt playboy.
 
Den anden single var den officielle VM sang. Den hed We Are One og har fået over 200 millioner views på Youtube. Den er med Jennifer Lopez og Claudia Leitte.
 
Den tredje var Fireball featuring John Ryan, der var mange kendte med i videoen til Fireball. For eksempel var Bart Baker., Jenna Marbles og Brittany Furlan med i videon.
 
DebDen fjerde single er fra filmen penguinerne fra madagaskar. Filmen udkom i Danmark to dage efter Globalization ankom. Der er på Youtube blevet lavet en video af dream works, som hedder peguinshake. Den er blevet brugt på SLAM (en skole pitbull har oprettet, i little havana, i Miami) af The Most Bad Ones (som er Pitbulls dansere) som viste nogen af børnene penguinshaken.
 
Den nyeste single hedder Time of Our Lives med Ne-Yo. Pitbull og Ne-Yo har før lavet sangen Give Me Everything. Den er et af Pitbulls største hits, nogensinde.