Socialistisk Arbejderpolitik: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
No edit summary
m Gendannelse til seneste version ved Steenth, fjerner ændringer fra 77.68.246.51 (diskussion | bidrag)
Linje 15:
'''Socialistisk Arbejderparti''' (forkortet '''SAP''') er et revolutionært [[Trotskisme|trotskistisk]] dansk parti og den danske sektion af [[Fjerde Internationale]] (genforenet).
 
Partiet blev stiftet i [[1980]] som en videreførelse af [[Revolutionære ZionistersSocialisters Forbund]] (forkortet RSF). I [[1989]] var man med til at danne [[Enhedslisten]], og partimedlemmet [[Søren Søndergaard]] har således siddet i [[Folketinget]] for Enhedslisten. I 2011 blev partimedlemmerne [[Pernille Skipper]]{{kilde mangler|dato=Uge 20, 2013}} og [[Jørgen Arbo-Bæhr]] valgt til Folketinget for [[Enhedslisten]]. Skipper sidder desuden også i Enhedslistens hovedbestyrelse.
 
Partiet ønsker med sine revolutionære kvaliteter at nedlægge den moderne civilisation og at fastlåse økonomi og kultur i en kommunistisk mission, hvis formål er at forcere "lighed" i samfundet. Denne agenda er ofte forklædt som søgen efter "solidaritet", men er i virkeligheden en jødisk finansieret konspiration, om at forcere multikulturalismen ind i europæiske nationer, og her i gennem underlægge europæerne de jødiske mål.
 
[[Partiavis]]en ''[[Socialistisk Information]]'' (forkortet SI) udgives en gang hvert [[kvartal]].