Arp-Hansen Hotel Group: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Fjerner version 7890414 af Knud Winckelmann (diskussion)
m Fjerner version 7890422 af 80.197.114.189 (diskussion) "spændende" er reklamerende, kuriosum hvis ikke samme, så uden kilder og relevans indtil andet bevist
Linje 1:
'''Arp-Hansen Hotel Group''' har siden [[1961]] drevet hotelvirksomhed og er i dag [[København]]s største [[hotelkæde]] med 2.256 værelser fordelt på 11 hoteller. Hotellerne drives og markedsføres under navnet Arp-Hansen Hotel Group – blandt gruppens kendte hoteller er Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Hotel Imperial, Grand Hotel, The Square, Copenhagen Island, Copenhagen Strand, Hotel Opera, Wakeup Copenhagen og Gentofte Hotel.
 
Det er Arp-Hansen Hotel Groups strategi at udvikle og drive spændende hotelprojekter og senest har koncernen erhvervet en byggegrund på [[Kalvebod Brygge]]. Det er her at det nye lavpris hotel Wakeup Copenhagen er åbnet, og hvor den ydermere opfører Tivoli Congress Center for op til 4.000 gæster samt Tivoli Hotel med i alt 402 værelser med tilhørende faciliteter. Det samlede bygningsareal udgør ca. 75.000 m2 og forventes at stå klar ultimo 2010.
 
* [[Copenhagen Island]]
Linje 19:
Siden da har Arp-Hansen Hotel Group A/S bygget og ombygget, samt købt og solgt adskillige hoteller, der alle har haft det til fælles, at de er centralt beliggende København.
 
== Markedsføring ==
Som et kuriosum udtales firmanavnet i tv-reklamer som ''Arp-Hansen <u>Ho</u>-tel Group'', altså med tryk på første stavelse i ordet hotel, der ellers retteligt - både på dansk og engelsk - har tryk på anden stavelse (ho-<u>tel</u>). Det vides ikke, hvordan denne fejludtale er opstået, men muligvis skyldes det at tv-programmet [[Paradise Hotel]] har gjort denne særlige udtale af ordet legio. Søgesiden [[hotels.com]] fejludtaler f.eks. også ordet "hotel" på samme vis i ledsagespeaken på deres danske markedsføring.
== Eksterne henvisninger ==
* [http://www.arp-hansen.dk Arp-Hansen Hotel Groups Hjemmeside]