Studentersamfundet (Aalborg Universitet): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 58:
* '''Aalbar''' - Fredagsbar for de studerende på Humanistisk Informatik, Art & Technology, Medialogi og Arkitektur og Design. Aalbar er efterfølgeren til den tidligere fredagsbar Kablah. Den oprindelige plan var at de to tidligere fredagsbarer Kablah og Havestuen skulle sammenlægges til en stor fælles fredagsbar. Men folkene bag Havestuen besluttede, at opløse deres fredagsbar kort før fusionen blev en realitet, på trods af igangværende forhandlinger med både Aalborg Universitet, folkene bag Kablah og Studentersamfundet. Aalbar er placeret på Aalborg Universitets City Campus i Aalborg midtby i Create bygning på Rendsburggade 14.
* '''Bajers Bar''' - Fredagsbar for de studerende på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Bajers Bar har lokaler på Fredrik Bajers Vej.
* '''Barbaren''' - Tværfaglig fredagsbar på Fibigerstræde på Aalborg Universitets campus i Aalborg Øst. Barbaren blev skabt i 2014 ved en sammenlægning af de tidligere fredagsbarer O'Sohn Baren og Wunderbar.
*
 
* '''BasisBaren''' – Fredagsbar for de basisstuderende på henholdvis: Det Samfundsvidenskablige Fakultet, Teknisk-Naturvidenskabelig Fakultet og Sundhedsvidenskabelige Fakultet. BasisBaren har lokaler i kantinen på Strandvejen.
* '''DE-Klubben''' – En social klub og den eneste torsdagsbar under Studentersamfundet. DE-Klubben er en torsdagsbar for de studerende og ansatte med tilknytning til Fredrik Bajers Vej.
* '''Mærkbar''' – Fredagsbar for alle de humaniorastuderende på Aalborg Universitet. MærkeBar holder til på Kroghstræde 3.
* '''SLUSEN''' – Fredagsbar for de studerende på Aalborg Universitets campus i København.
 
 
<ref>[http://studentersamfundet.aau.dk/taxonomy/term/16 – Barer <!-- Bot genereret titel -->]</ref><ref>[http://studentersamfundet.aau.dk/aktiv – Bliv frivillig]</ref>
 
 
'''Note 1: '''Kablah var tidligere fredagsbar for de studerende på Humanistisk Informatik, Informationsvidenskab, Kommunikation og Interaktive Digitale Medier, da de havde lokaler på Friis på Nyhavnsgade 14. Havestuen var den tidligere fredagsbar for de studerende på Arkitektur og Design, da de havde lokaler på Gammel Torv 6.
'''Note 1: ''' O'Sohn Baren var den tidligere fredagsbar for de ingeniørstuderende på Aalborg Universitet. O'Sohn Baren var placeret på Sohngårdsholmsvej. Wunderbar var en tidligere tværfaglig fredagsbar på Fibigerstræde på Aalborg Universitets campus i Aalborg Øst. <ref>[http://studentersamfundet.aau.dk/taxonomy/term/16 – Barer <!-- Bot genereret titel -->]</ref><ref>[http://studentersamfundet.aau.dk/aktiv – Bliv frivillig]</ref>
 
== Henvisninger ==