Forskel mellem versioner af "Wikipedia:Landsbybrønden/Inkonsekvent automatisk ugedatering"

→‎Inkonsekvent automatisk ugedatering: Det gick inte att få synliga slkabeloner på denna måde, så jag prövar en annan.
(Ny side: == {{subst:SUBPAGENAME}} == {{subst:SUBPAGENAME}} Jag kikade litet på skabelonedokumentationen till {{skabelone|kb}}, och fann, att man här på da-wp låte...)
 
(→‎Inkonsekvent automatisk ugedatering: Det gick inte att få synliga slkabeloner på denna måde, så jag prövar en annan.)
== Inkonsekvent automatisk ugedatering ==
[[Kategori:Landsbybrønden|Inkonsekvent automatisk ugedatering]]
Jag kikade litet på skabelonedokumentationen till <nowiki>{{skabelone|kb}}</nowiki>, och fann, att man här på da-wp låter robotsortera artiklar med manglende kilder efter år och vecka. Av dokumentationens källtext framgår det att man åstadkommer detta genom att kombinera <nowiki>{{skabelone|CURRENTWEEK}}</nowiki> med <nowiki>{{skabelone|CURRENTYEAR}}</nowiki>. Just i går, i dag, och i morgon ger detta ett dåligt resultat, nämligen följande:
::''Hver aften sætter en bot parameteren 'dato' på artikler, som ikke i forvejen har denne parameter. Herved kommer artiklen i Kategori:Kilder mangler siden Uge 1, 2014.''
Året är ju fortfarande 2014; men veckonumret 1 syftar egentligen på vecka 1 år 2015, förmodar jag. Med den här automatdateringen kommer km-märkningen att se 360 dagar äldre ut än den är. Det vore väl bättre att räkna den innevarande veckan som vecka 53 året ut, och som vecka 1 först från den 1 januari, om det går att customisera CURRENTWEEK på det sättet.
349

redigeringer