Slim Slam Slum (tegneserie): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Retter tankestreger – burde ignorere [[ ]], {{ }} og <math> samt <gallery>; kosmetiske ændringer
rettet stavefejl
Linje 3:
Tegneserien omhandler de 3 unge mænd i midten af 20'erne, Slim Slam og Slum, der lever et tidstypisk ungkarleliv med [[cola]], [[computerspil]] og [[koncert (begivenhed)|koncerter]], hvilket karikeres som at være fedt. Tegneserien er bygget op af hurtige replikker og med en reel romantisk længsel under ironien.
 
I [[1997]] blev det første ''Slim Slam Slum''-hæfte, kaldet ''Alright'' udgivet i et oplag på 1000 stk. I modsætning til den første strip som brødrene slevselv havde distribueret var detterdette reklamefinansieret. Op til [[1999]], blev der udgivet en længelang række hæfter om seriens 3 hovedpersoner.
 
Udover dette blev tegnerserientegneserien også udgivet i adskillige medier, i blandt andet 10 kortfilm i [[TV 2|TV2]] [[PULS]] i [[1997]] og som Internetinternet[[julekalender]] på tv2.dk i [[1998]].
 
I [[2002]] debuterede brødrene som spillefilmsinstruktøre og [[manuskriptforfatter]]e, da de udgav tegneserien som en reallife [[Slim Slam Slum|spillefilm]] i samarbejde med [[Wise Guy Productions]]. Hovedrollerne i filmen blev spillet af [[Thure Lindhardt]] ([[Slim (tegnefilmsfigur)|Slim]]), [[Simon Jul Jørgensen]] (Slam) og [[Tommy Bredsted]] (Slum).