Pink (sanger): Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
→‎The Truth About Love: samt →‎Samarbejder med andre kunstnere: - Opdateret indhold med info og referencer om Just Give Me A Reason samt samarbejdet "You + Me"
No edit summary
Linje 37:
Pink blev gift med [[motocross]] køreren [[Carey Hart]] i [[Costa Rica]] den 7. januar 2006. Parret, som officielt levede i et såkaldt åbent ægteskab<ref>[http://www.femalefirst.co.uk/celebrity/Pink-18161.html Pink's open marriage – Female First<!-- Bot genereret titel -->]</ref>, blev skilt i februar 2008, De sås meget sammen heriblandt i musikvideoen til P!nks nummer ''So What'' fra 2008, som netop satiriserer over skilsmissen. De blev aldrig rigtig skilt da de ikke underskrev skilsmissepapirene, og nu har de ikke brug for det, da de er sammen igen. Sammen har de datteren Willow Sage Hart, som er født 2. juni 2011.
 
Det var først efter en meget spektakulær opførelse af sit eget nummer "Glitter in the Air" i forbindelse med de amerikanske Grammy prisuddelinger i 2010, at Pink opnåede samme grad af popularitet i sit hjemland, som hun siden 2006 har nydt i Europa og i særdeleshed Australien, hvor hendes koncerter har slået alle tidligere publikumsrekorder i forbindelse med koncerter og omsætning. Hun var ikke så klog.
 
== ''Can't Take Me Home'' ==