Deni Jordan: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Ny side: Stuntkoordinator Deni Jordan startede sin stuntkarriere ved et tilfælde da han mødte Martin Spang Olsen som dengang ledte efter potentielle stuntmænd til filmen "Op på fars hat" . E...
(Ingen forskel)

Versionen fra 3. jun. 2015, 13:23

Stuntkoordinator Deni Jordan startede sin stuntkarriere ved et tilfælde da han mødte Martin Spang Olsen som dengang ledte efter potentielle stuntmænd til filmen "Op på fars hat" . Efter mange år som stuntmand på forskellige produktioner fik Deni sit første store internationale job som stuntkoordinator på den Svensk/Tyske/Italienske film og serie "Vendetta" baseret på Jan Guillous bog om agenten Carl Hamilton. Denne produktion var en slags svendeprøve for Deni som arbejdede på produktionen i 6 mdr med optagelser i Sverige, Spanien og Italien. Sidenhen har det gået stærkt og Deni har henholdsvis lavet store produktioner både i Danmark såsom "Flammen og Citronen" , "Mænd og Høns", "Broen" og en masse af de største film og tv produktioner i Norden såsom Wallander , Millenium, Headhunters, Mammon, Øyevitne og Melancholia. Fuld curriculum kan ses her.

De seneste år har Deni arbejdet på Skandinaviske produktioner men også en del udenlandske som History is made at night, Pioneer, Covert Affairs, Barnaby, Welad Rizk og Albion - Rise of the Danaans. Deni er som den eneste danske stuntmand 2 gange nomineret til en Taurus World Stunt Award i 2010 og 2014 for henholdsvis BBC filmen "Firewall" og filmen "Pioneer". Deni vandt desuden i 2002 de uofficielle verdensmesterskaber i stunt i Moskva , også kendt som Prometheus Festivallen.

Deni Jordan har stuntfirmaet Scandinavian Stunt Group. Deni er desuden begyndt at instruere og har i 2014 færdiggjort tv-serien "The Stunt Comedy Show" som blev vist på DR Ultra i 2014 og 2015 og som desuden pt. er solgt til 10 lande.