Batman: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Linje 35:
Den første Robin – Dick (Richard) Grayson – var søn af et cirkusartistpar. Hans forældre blev dræbt ved styrt fra trapezen under en forestilling, da indehaveren af cirkuset nægtede at betale beskyttelsespenge. Bruce Wayne (Batman) var blandt publikum. Han vidste hvordan det føltes at miste sine forældre, og blev værge for Dick. Senere har Bruce adopteret Dick. Dick opererer nu i byen Blüdhaven uden for Gotham og har superhelte-identitet som Nightwing. Efter at Bruce forfalsker hans død, bliver han den nye Batman. I post-Flashpoint universet blev han i Gotham som Nightwing.
 
Den næste Robin – Jason Todd – var en småkriminel ungersvend, som Batman stiftede kontakt med første gang, da Jason var ved at rippe Batmobilen!. Bruce kunne se et potentiale i knægten og tog ham under sine vinger. Imidlertid havde Jason en masse indestængt vrede og han var ikke så autoritetstro som Dick. Dette skulle få fatale følger for Jason, som blev dræbt af Jokeren på en mission, hvor Bruce og Jason forsøgte at opspore Jasons mor.Han blev derefter genoplivet af Ra's Al-Ghul i et Lazaruzpit og startede en ny karriere, som Red Hood(Jokerens tidligere alias) I post-Flashpoint universet er han leder af Outlaws.
 
Den tredje Robin – Tim Drake – er en fornuftig ung mand. Som lille dreng var han i cirkus med sine forældre den selvsamme dag, som Dicks forældre blev dræbt. Dicks optræden gjorde et stort indtryk på Tim. Derfor kunne han som teenager genkende Dick som Robin i et TV-klip. Derfra var der ikke langt til at regne ud, at Bruce Wayne måtte være Batman. Da Jason kort tid forinden var blevet dræbt, opererede Batman uden en Robin ved sin side, og Batman var også blevet mere uforsigtig og tog unødige chancer. Under et opgør mellem Twoface og Batman/Nightwing, lykkedes det Tim at overbevise Bruce om, at Batman behøver en Robin til at "dække ryggen". Han skulle dog gennem mange prøvelser, inden han fik lov at operere som Robin. Tims forældre blev kidnappet af en pengeafpresser og Batman gjorde hvad der stod i hans magt for at finde og redde dem. Det lykkedes kun at redde Tims far – hans mor døde efter at have drukket forgiftet vand. Det, at Tims far er levende, har givet Tim en del problemer, når han har skullet forklare sin gøren og laden. Fornylig fandt Tims far ud af sandheden, hvilket førte til at Tim kortvarigt stoppede som Robin. Men han er på banen igen, med sin fars tilladelse. I Tegneserie eventen Identity Crisis ([[2004]]) blev Tim Drakes far dog slået ihjel af [[Captain Boomerang]]. Efter at Damian blev Robin, bekæmpede han kriminalitet som Red Robin. I post-Flashpoint universet fører han Teen Titans som Red Robin.
Linje 41:
Den fjerde Robin – Stephanie Brown – var datter af superskurken Cluemaster, og begyndte sin karriere som superhelten Spoiler. Da Tims far fik ham til at stoppe med at være Robin, tog Stephanie hans sted i en kort tidsrum. Efter hun forfalsker sin død, og Tim vender tilbage som Robin, bliver hun Spoiler igen og senere Batgirl. Efter Flashpoint, er hendes skæbne i DC-Universet ukendt.
 
Den femte og sidste Robin – Damian Wayne – er Bruce Wayne's og Talia Al -Ghul's søn. Han er en ti-årig med snigmorderuddannelse, og en hård personlighed, der minder om tsundere karakter typer. Han var Robin under Dicks ræs som Batman. I post-Flashpoint universet blev Robin til hans far, Bruce Wayne.
 
== I andre medier ==