It- og Telestyrelsen: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
Mere nøgtern beskrivelse. Har slettet et afsnit, som vist mest var et partsindlæg i en politisk debat på tidspunktet. Styrelsens nedlæggelse samlede det meste af it-området under Finansministeriet og teleområdet under Erhvervs- og Vækstministerie
Linje 10:
Styrelsen havde ca. 300 ansatte og var beliggende i [[Østbanegade]] på [[Østerbro (København)|Østerbro]] i [[København]].
 
Nicolas Fredriksen, teleanalytiker og stifter af TelePrisTjek.dk, rettede i 2007 og frem til 2010 kraftig kritik af Styrelsens "Prisguide", som angiveligt vildledte danskerne i deres beregning af hvilket mobilabonnement, der var billigst i forhold til deres forbrug. I marts 2011 blev Videnskabsminister, [[Charlotte Sahl-Madsen|Charlotte Sahl Madsen]], kaldt i Åbent [[Samråd]], hvorefter hun i medierne medgav, at Styrelsen vildledte mobilkunderne. Styrelsens prisguide blev herefter nedlagt og efterEfter folketingsvalget 2011 opsplittes It- og Telestyrelsen, hvorved styrelsen reeltblev nedlæggesnedlagt.<ref>[http://www.itst.dk/nyheder/nyhedsarkiv/2011/it-og-telestyrelsen-nedlegges IT- og Telestyrelsen nedlægges]</ref> styrelsensStyrelsens ressortområder blev fordelt på [[Erhvervs- og Vækstministeriet]], [[Forsvarsministeriet]], [[Finansministeriet]] og [[Økonomi- og Indenrigsministeriet]].
 
==Referencer==